Tabela e menysë së ekranit të posterit dixhital Magic Mirror Display

Tabela e menysë së ekranit të posterit dixhital Magic Mirror Display

Tabela e menysë së ekranit të posterit dixhital Magic Mirror Display

Pika e shitjes:

● Mbështetja e rrjetit
● Ekran HD
● Rezolucioni i lartë


 • Opsionale:
 • Madhësia:32'' /43'' /49'' /55''
 • Lloji i ekranit:E rregullt dhe pasqyrë
 • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni

  Detajet e produktit

  Etiketat e produktit

  afishimi dixhital i posteritështë një lloj stili i ri në vitet e fundit.ne zbuluam se efekti i shfaqjes së posterit është shumë përtej bordit tradicional. Për njerëzit joprofesionistë, do të jetë shumë e vështirë të bëhet dallimi.Si profesionist i nivelit të lartësinjalistikë dixhitaleprodhuesi,dihet thellësisht ndryshimi midis dërrasës tradicionale dhesinjalistikë dixhitale inteligjente.Pra, për të nxitur zhvillimin dhe përmirësimin e industrisë, është e nevojshme të njihni njohuritë bazë. Këtu janë ndryshimet nga 3 pika midis bordit tradicional dheposter me ekran dixhital.

  Përmbajtja e pasur është e ndryshme.Tabela tradicionale shfaq vetëm të njëjtin AD, në përgjithësi, është informacion foto ose teksti dhe nuk ndryshohet.Por posteri i ekranit dixhital mund të publikohet shumë lloje të materialeve mediatike, të tilla si foto, tekst, video, audio dhe kështu me radhë.Mund të personalizohet personalisht bazuar në nevojat aktuale.Materialet e ndryshme mediatike mund të kombinohen për të paraqitur.Do të jetë shumë fleksibël.

  Kostoja e funksionimit dhe mirëmbajtjes është e ndryshme.Tabela shtesë zëvendësohet drejtpërdrejt nëse nevojitet të zëvendësohet materiali ose të zëvendësohet informacioni i tekstit.Ajo do të jetë jo vetëm humbje masive e fuqisë punëtore, burimeve materiale dhe burimeve financiare, por do të shpenzohet edhe një kohë e gjatë për prodhimin e saj. Periudha është e papranueshme për vendet tregtare. Për shkak se porositë e prodhuesit do të planifikohen. kështu që do të duhet kohë më e gjatë për të pritur ndryshimi i vogël.Kostoja direkte dhe indirekte do të jetë e madhe.Por është kaq e lehtë për të përditësuar informacioninsinjalistikë dixhitale inteligjente.Ne thjesht jemi gati për materialin dhe e përditësojmë shpejt.Pa marrë parasysh koston ekonomike dhe koston e kohës, ajo pothuajse injorohet.

  Përvoja vizuale për përdoruesit është krejtësisht e ndryshme.Shenja tradicionale është bërë me gdhendje dhe printim tradicional dhe përdoruesit janë mësuar me të në thelb.Nëse dizajni nuk është i veçantë dhe është e vështirë të tërheqësh vëmendjen e veçantë.Ndërsa përvoja vizuale e smartposter me ekran dixhitalështë shumë më i madh me ekranin me definicion të lartë dhe video dhe audio të këndshme.

  Hyrje Themelore

  Digital Mirror LCD Poster është një lloj i ri i makinerive reklamuese që integron pasqyrat dhe makinat reklamuese.Kur aktivizohet, mund të përdoret si një makinë reklamimi për të luajtur dhe promovuar reklamat që dëshironi të luani.Kur fiket, mund të përdoret si pasqyrë për ushtrime fizike dhe vallëzimi në ambiente të mbyllura, dhe mund të përdoret gjithashtu si pasqyrë me gjatësi të plotë për të kombinuar rrobat.Është i gjithanshëm dhe me kosto efektive, dhe është shumë i dashur nga entuziastët e fitnesit dhe entuziastët e kërcimit.

  Specifikim

  Ndërfaqja e jashtme: USB*2,RJ45*1
  Folësi: Altoparlant i integruar
  Pjesë: Telekomanda, priza e rrymës
  Tensioni: AC110-240V
  Shkëlqimi 350 cd/
  Rezolucioni maksimal: 1920*1080
  Jetëgjatësia 70000h
  Ngjyrë E zezë/E bardhë

  Video e produktit

  Poster LCD me pasqyrë dixhitale 1 (4)
  Poster LCD me pasqyrë dixhitale 1 (5)
  Poster LCD me pasqyrë dixhitale 1 (3)

  Karakteristikat e produktit

  1: Definicion i lartë: mbështetje maksimale video 1080P;
  2: Siguri e lartë: skedarët media që do të luhen mund të enkriptohen dhe nuk mund të luhen pa çelësin e duhur;
  3: Funksione të plota: mbështetje për luajtjen horizontale dhe vertikale të ekranit, ndarjen e lirë të ekranit, lëvizjen e titrave, ndërprerësin e kohës, riprodhimin e drejtpërdrejtë USB ose importimin e të dhënave në memorien e integruar për riprodhim;
  4: Menaxhimi i përshtatshëm: softuer i përshtatshëm për krijimin e listave për luajtje, mbështet deri në 100 funksione të paracaktuara të listës së luajtjes, i cili është i përshtatshëm për menaxhimin dhe kontrollin e riprodhimit të reklamave;
  5: Riprodhimi i figurës: rrotullimi, zmadhimi, pantallona, ​​shfaqje rrëshqitëse, riprodhimi i muzikës në sfond;modaliteti audio: përforcues super dixhital i fuqisë, stereo me tre drejtime majtas dhe djathtas 2X8Q10W dalje tingulli me besueshmëri të lartë;
  6: Përdoret për të shfaqur dhe luajtur reklama komerciale dhe funksioni i fuqishëm i riprodhimit të videos ju sjell një përvojë të plotë HD;stili unik i riprodhimit në ekran të plotë dhe pa pagesë me ekran të ndarë;
  7: Përvetësoni dekodimin HD të plotë 1080P HD, ekran LCD me ndriçim LED, mbështetje 16:99:16 (horizontale/vertikale) dhe mënyra të tjera të ekranit;
  8: Integrim i lartë: Integroni 1 ndërfaqe USB dhe 1 kartë SD për të thjeshtuar dizajnin e të gjithë makinës;me funksionin e përhershëm të kalendarit, mbështet cilësimet e ndërprerësit të kohës me 3 segmente çdo ditë dhe nis automatikisht riprodhimin;
  9: OSD shumë-gjuhëshe: mbështetni kinezisht, anglisht dhe gjuhë të tjera;mbështetje për titrat lëvizëse kineze, angleze;
  10: Mbështet funksionet e shumëfishta të mediave të ruajtjes: të tilla si karta CF/USB/SD, etj., mbështetje për shkëmbimin e nxehtësisë;
  11: Mënyrat e integruara të tranzicionit të fotografive të shumta, efekti i tranzicionit të riprodhimit të figurës dhe koha e intervalit mund të caktohen lirisht nga softueri.

  Aplikacion

  Përdoret gjerësisht në supermarkete, ndërtesa, financa, salla ekspozite, palestra, studio vallëzimi, restorant, lobi hoteli, vend argëtimi, qendra shitjesh dhe fusha të tjera.

  Digital-A-Board2-(9)

 • E mëparshme:
 • Tjetër:

 • PRODUKT LIDHUR

  Ekranet tona komerciale janë të njohura nga njerëzit.