Pasqyrë fitnesi
Stenda e dyshemesë dixhitale
Shfaqje komerciale
nano dërrasë e zezë
Board Digital
Ekrani dixhital i dritares

Pse na zgjodhet ne?

Ne kemi ekipin profesional të kërkimit, zhvillimit, prodhimit, shitjes dhe shërbimit.

Kioska e pagesave për porositjen e vetë-shërbimit

Kioska e pagesave për porositjen e vetë-shërbimit

Kioska e pagesave për porositjen e vetë-shërbimit

Ekran OLED transparent

Ekran OLED transparent

Ekran OLED transparent

Rreth Nesh

E themeluar në vitin 2009, Guangzhou SOSU Electronic Technology Co., Ltd. është një nga prodhuesit më të hershëm dhe më të mëdhenj të pajisjeve të ekranit komercial në Kinë, i cili integron R & D, prodhimin dhe menaxhimin e marketingut.

 

SOSU ka grumbulluar përvoja të bollshme të industrisë në fushën e pajisjeve të ekranit komercial.Kompania ka 8 çertifikata patente për pamjen.Ajo ka kaluar ISO 9001: 2015, ISO14001: 2015, CCC, CE, FCC, ROHS, certifikimin e kursimit të energjisë dhe certifikatat e tjera të industrisë.

OEM/ODM