Огледало за фитнес
Дигитален држач на подот
Комерцијален приказ
нано табла
Дигитална табла
Дигитален екран на прозорец

Зошто да не изберете нас?

Имаме професионален тим за истражување, развој, производство, продажба и сервисирање.

Киоск за плаќање за нарачка за самопослужување

Киоск за плаќање за нарачка за самопослужување

Киоск за плаќање за нарачка за самопослужување

Транспарентен OLED екран

Транспарентен OLED екран

Транспарентен OLED екран

За нас

Основана во 2009 година, Guangzhou SOSU Electronic Technology Co., Ltd. е еден од најраните и најголемите производители на опрема за комерцијален екран во Кина, која интегрира истражување и развој, производство и маркетинг менаџмент.

 

SOSU има акумулирано изобилство индустриски искуства во областа на комерцијална опрема за прикажување.Компанијата има 8 патентни сертификати за изглед.Има положено ISO 9001: 2015, ISO14001: 2015, CCC, CE, FCC, ROHS, сертификација за заштеда на енергија и други индустриски сертификати.

OEM/ODM