Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

E themeluar në vitin 2009, Guangzhou SOSU Electronic Technology Co., Ltd. është një nga prodhuesit më të hershëm dhe më të mëdhenj të pajisjeve të ekranit komercial në Kinë, i cili integron R & D, prodhimin dhe menaxhimin e marketingut.

SOSU ka grumbulluar përvoja të bollshme të industrisë në fushën e pajisjeve të ekranit komercial.Kompania ka 8 çertifikata patente për pamjen.Ajo ka kaluar ISO 9001: 2015, ISO14001: 2015, CCC, CE, FCC, ROHS, certifikimin e kursimit të energjisë dhe certifikatat e tjera të industrisë.

Në vitin 2015, Sosu u emërua një nga dhjetë ndërmarrjet më të mira të "Industrisë Tregtare të Ekranit Guangdong"!Kompania ka kapital të regjistruar prej 30 milionë juanë.Ajo ka tre baza prodhimi në Guangzhou Tianhe, Guangzhou Panyu dhe Shenzhen Guangming, me 6 filiale.Kompania ka prodhim vjetor prej më shumë se 20,000 komplete. Vlera e prodhimit vjetor prej më shumë se 50 milionë juanë, rritje mesatare vjetore e fitimit prej 15%.

kompania 1

Produktet SOSU fokusohen në sinjalistikën dixhitale, makinën e reklamimit LCD, tabelën interaktive të bardhë ose mësimin dhe takimin, kioskën e hetimit me prekje, kompjuterin e panelit industrial, murin video LCD, makinën reklamuese 3DA me sy të lirë,Tabela e zezë me prekje multimediale Nano dhe pajisje të tjera të ekranit komercial, për t'u ofruar klientëve zgjidhje profesionale të inteligjencës tregtare.

Pajisjet e ekranit komercial janë përdorur gjerësisht në qytete, transport qeveritar, financa, tregti, argëtim, trajtim mjekësor, arsim dhe fusha të tjera.

Ne jemi të përkushtuar për t'i shërbyer çdo klienti, të përkushtuar për t'u ofruar klientëve zgjidhjet më të përsosura të biznesit!

Vendosni
Zona
Punonjësit

Qëllimi

Qëllimi ynë është të jemi lider në ekranet komerciale dhe t'i bëjmë njerëzit gjithnjë e më të përshtatshëm.

historia 1