Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Diadegake ing taun 2009, Guangzhou SOSU Electronic Technology Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen peralatan tampilan komersial paling wiwitan lan paling gedhe ing China, sing nggabungake R&D, manufaktur lan manajemen pemasaran.

SOSU wis nglumpukake pengalaman industri sing akeh banget ing babagan peralatan tampilan komersial.Perusahaan kasebut duwe 8 sertifikasi paten kanggo penampilan.Wis lulus ISO 9001: 2015, ISO14001: 2015, CCC, CE, FCC, ROHS, sertifikasi hemat energi lan sertifikasi industri liyane.

Ing 2015, Sosu dijenengi salah siji saka sepuluh Enterprises ndhuwur "Guangdong Commercial Display Industry"!Perusahaan wis ndhaptar modal 30 yuta yuan.Wis telung basis Pabrik ing Guangzhou Tianhe, Guangzhou Panyu lan Shenzhen Guangming, karo 6 anak perusahaan.Perusahaan wis output taunan luwih saka 20.000 sets .Nilai output taunan luwih saka 50 yuta yuan, wutah MediaWiki rata-rata taunan 15%.

perusahaan1

Produk SOSU fokus ing Digital Signage, Mesin Iklan LCD, Papan Putih Interaktif utawa Pengajaran lan Rapat, Kios Inquiry Tutul, PC Panel Industri, Tembok Video LCD, Mesin Iklan 3DA mata telanjang,Multimedia Nano Touch Blackboard lan peralatan tampilan komersial liyane, kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi intelijen commerce profesional.

peralatan tampilan Commercial akeh digunakake inciities, transportasi pemerintah, finance, commerce, hiburan, medical perawatan, pendidikan lan kothak liyane.

We are darmabakti kanggo ngawula saben customer, darmabakti kanggo nyedhiyani pelanggan karo solusi bisnis paling sampurna!

Madegake
Area
Karyawan

gol

Tujuan kita yaiku dadi pimpinan tampilan komersial lan nggawe wong luwih trep.

sejarah1