OEM/odm

Kustomisasi Solusi Tandha Digital Kanggo Pelanggan Sampeyan

Minangka produsen papan tanda digital internasional sing unggul ing industri, SOSU minangka pabrikan lengkap sing nggabungake R&D,

produksi lan dodolan.Kita duwe kawruh profesional sing sugih lan kemampuan lengkap.Kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan sing beda,

kita duwe tim profesional luwih saka sepuluh engineers.Tim teknis bisa nggawe kabeh-babak pangaturan kanggoproduk miturut

kabutuhan beda lan aplikasi saka pasar.SOSU nampani pesenan OEM lan ODM saka kabeh pelanggan.

Katon Customized

Ngatur cangkang, pigura, werna, printing logo, ukuran, materi miturut kabutuhan customer

Fitur Tambahan

Layar pamisah, ngalih wektu, muter remot, tutul lan non-tutul

Tambahan Customized

Tandha digital nganggo kamera, printer, POS, scanner QR, maca kertu, NFC, roda, stand lan liya-liyane

Sistem Pribadi

Kustomisasi Android, Windows7/8/10, Linux, malah logo power-on

OEM/ODM

https://www.displayss.com/china-home-mirror-fitness-hd-display-screen-product/
displayss.com/self-service-touch-kiosk-digital-signage-product/
https://www.displayss.com/outdoor-floor-stand-lcd-advertising-kiosk-product/
https://www.displayss.com/wall-mounted-digital-screen-hd-video-playback-product/

Hubungi Kita Kanggo Solusi Gampang Customized

Layanan Konsultasi

Sajrone proses konsultasi, kita bisa luwih ngerti proyek sampeyan lan ngenalake kemungkinan lan fitur fungsional produk signage kita.Kita tansah kerja keras karo sampeyan kanggo nggawe solusi sing sampurna lan nggayuh tujuan program sampeyan.

咨询
WechatIMG4

Desain Teknis

Sawise konsultasi, tim kita bakal nggawe macem-macem solusi sing disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan, nyedhiyakake sumber daya manungsa kanthi wajar, lan ngrampungake kanthi efisien.Kita njamin yen solusi sing ditawakake cocog banget karo target pasar lan menehi pilihan sing bisa ditindakake kanggo pangembangan pasar ing mangsa ngarep.Kita mesthi siyap nggarap sampeyan, saka desain khusus nganti realisasi pungkasan.

Manufaktur

Didhukung dening peralatan teknik lan manufaktur berteknologi tinggi, tim R&D lan teknisi sing berpengalaman ngowahi ide sampeyan dadi kasunyatan.Kanthi katrampilan lan pengalaman sing sugih, apa wae syarat sampeyan, kita bisa nggawe kanthi efisien.Sawise rampung, kabeh produk bakal ngalami tes kualitas lengkap kanggo njamin tundhuk karo standar industri.

WechatIMG1
售后服务

Slayanan & Dhukungan

SOSU minangka panyedhiya solusi kustomisasi signage digital global saka China, kita minangka mitra sing bisa dipercaya.Target pelanggan kita saka pangguna pungkasan nganti produsen lan distributor, saka bisnis cilik nganti perusahaan gedhe.Produk kita duwe garansi 1 taun, yen produk duwe masalah, kita ndhukung layanan teknologi On-line 24 jam.

SOSU, Spesialis Solusi Digital Panjenengan

Menehi kuotasi gratis dina iki