Oem/odm

Sesuaikeun Solusi Tanda Digital Pikeun Palanggan anjeun

Salaku produsén internasional anu ngarah di industri signage digital, SOSU mangrupikeun produsén komprehensif anu ngahijikeun R&D,

produksi jeung jualan.Simkuring gaduh pangaweruh profésional euyeub tur kamampuhan komprehensif.Dina raraga minuhan kabutuhan customer béda,

urang boga tim profésional leuwih ti sapuluh insinyur.Tim téknis bisa nyieun sagala-buleud pangaluyuan kanaproduk nurutkeun

kabutuhan béda jeung aplikasi pasar.SOSU ngabagéakeun pesenan OEM sareng ODM ti sadaya palanggan.

Panémbong ngaropéa

Sesuaikeun cangkang, pigura, warna, percetakan logo, ukuran, bahan numutkeun kabutuhan palanggan

Fitur tambahan

Layar pamisah, switch waktos, muter jauh, toél jeung non-rampa

Tambahan ngaropéa

Tanda digital nganggo kaméra, panyitak, POS, scanner QR, pamaca kartu, NFC, roda, lapak sareng seueur deui

Sistim Pribadi

Sesuaikeun Android, Windows7/8/10, Linux, komo logo power-on

OEM / ODM

https://www.displayss.com/china-home-mirror-fitness-hd-display-screen-product/
displayss.com/self-service-touch-kiosk-digital-signage-product/
https://www.displayss.com/outdoor-floor-stand-lcd-advertising-kiosk-product/
https://www.displayss.com/wall-mounted-digital-screen-hd-video-playback-product/

Taros Kami Pikeun Solusi Gampang Disesuaikeun

Jasa Konsultasi

Salila prosés konsultasi, urang tiasa langkung ngartos proyék anjeun sareng ngenalkeun kemungkinan sareng fitur fungsional produk signage kami.Kami salawasna kerja keras sareng anjeun pikeun nyiptakeun solusi anu sampurna sareng ngahontal tujuan program anjeun.

咨询
WechatIMG4

Desain Téknis

Saatos konsultasi, tim kami bakal ngadamel sababaraha jinis solusi anu disaluyukeun dumasar kana kabutuhan anjeun anu béda-béda, alokasi sumber daya manusa sacara wajar, sareng ngalengkepanana sacara éfisién.Kami ngajamin yén solusi anu ditawarkeun cocog pisan sareng target pasar sareng nyayogikeun pilihan anu tiasa dianggo pikeun pangwangunan pasar ka hareup.Kami salawasna siap dianggo sareng anjeun, ti desain ngaropéa pikeun realisasi final.

Manufaktur

Dicadangkeun ku rékayasa téknologi tinggi sareng peralatan manufaktur, tim R&D sareng teknisi kami anu berpengalaman janten ideu anjeun janten kanyataan.Kalawan kaahlian euyeub tur pangalaman, euweuh urusan naon sarat anjeun, urang tiasa ngadamel aranjeunna éfisién.Saatos réngsé, sadaya produk bakal ngalaman uji kualitas komprehensif pikeun mastikeun patuh standar industri.

WechatIMG1
售后服务

Spalayanan & Rojongan

SOSU nyaéta panyadia solusi kustomisasi signage digital global ti Cina, kami pasangan dipercaya anjeun.Target konsumén urang mimitian ti pangguna akhir ka pabrik sareng distributor, tina usaha leutik dugi ka perusahaan ageung.Produk kami ngagaduhan garansi 1 taun, upami produkna ngagaduhan masalah, kami ngadukung jasa téknologi On-line 24 jam.

SOSU, Spesialis Solusi Digital Anjeun

Pasihan kami kutipan gratis ayeuna