Warta Industri

  • Fitur tina tampilan digital jandela

    Fitur tina tampilan digital jandela

    Iklan jaman kiwari lain ngan ukur ngabagi-bagi selebaran, ngagantungkeun spanduk, jeung poster-poster anu anteng-anteng.Dina jaman informasi, iklan ogé kudu saluyu jeung perkembangan pasar jeung kabutuhan konsumén.Promosi buta henteu ngan ukur gagal pikeun ngahontal hasil, tapi bakal ngajantenkeun c...
    Maca deui
  • Mana anu langkung saé, ngajarkeun dewan interaktif pinter konperénsi?

    Mana anu langkung saé, ngajarkeun dewan interaktif pinter konperénsi?

    Jaman baheula, kelas urang pinuh ku lebu kapur.Engké, ruang kelas multimédia dilahirkeun lalaunan sareng mimiti nganggo proyektor.Nanging, kalayan kamajuan sains sareng téknologi, ayeuna, naha éta mangrupikeun adegan rapat atanapi pamandangan pangajaran, pilihan anu langkung saé Éta parantos ...
    Maca deui
  • Karakteristik Fungsional Dewan Digital Interaktif

    Karakteristik Fungsional Dewan Digital Interaktif

    Nalika masarakat asup kana jaman digital anu dipuseurkeun kana komputer sareng jaringan, pangajaran kelas dinten ayeuna peryogi sistem anu tiasa ngagentos papan tulis sareng proyéksi multimedia;éta henteu ngan ukur tiasa ngenalkeun sumber inpormasi digital, tapi ogé ningkatkeun partisipasi guru-murid ...
    Maca deui
  • Aplikasi Multi-skenario Of Online Vérsi Digital Menu Board

    Aplikasi Multi-skenario Of Online Vérsi Digital Menu Board

    Dina taun-taun ayeuna, industri signage digital nagara kuring parantos berkembang pesat.Status versi online dewan ménu digital geus terus disorot, utamana dina sababaraha taun saprak lahirna dewan ménu digital salaku tipe anyar média.kusabab luasna...
    Maca deui
  • Ciri jeung pasar kahareup kios digital outdoor

    Ciri jeung pasar kahareup kios digital outdoor

    Guangzhou SOSU Electronic Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu khusus dina produksi kios digital luar, kolom koran bacaan éléktronik luar, mesin iklan layar horizontal luar, mesin iklan dua sisi luar sareng kios layar toél luar.Guang...
    Maca deui
  • balanja mall lift signage digital OEM

    balanja mall lift signage digital OEM

    Elevator digital signage OEM di mall balanja téh tipe anyar média dimekarkeun dina taun panganyarna.Penampilanna parantos ngarobih cara iklan tradisional jaman baheula sareng ngaitkeun kahirupan masarakat sareng inpormasi iklan.Dina kompetisi sengit ayeuna, kumaha carana ngadamel pr anjeun ...
    Maca deui
  • Dibandingkeun sareng papan tulis tradisional, kaunggulan papan tulis pinter katingali

    Dibandingkeun sareng papan tulis tradisional, kaunggulan papan tulis pinter katingali

    1. Babandingan antara papan tulis tradisional jeung papan tulis pinter Papan tulis tradisional: Catetan teu bisa disimpen, sarta projector dipaké pikeun lila, anu nambahan beban dina panon guru jeung murid;PPT péngkolan halaman jauh ngan ukur tiasa dihurungkeun ku ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina Wall Mounted Display Screen

    Kaunggulan tina Wall Mounted Display Screen

    Ku kamajuan masarakat, beuki ngembang ka arah kota pinter.Layar tampilan anu dipasang témbok produk calakan mangrupikeun conto anu saé.Ayeuna layar tampilan anu dipasang dina témbok seueur dianggo.Alesan kunaon layar tampilan anu dipasang dina témbok dikenal ku ...
    Maca deui
  • Efisien Desktop Mesen Kios pikeun toko genah

    Efisien Desktop Mesen Kios pikeun toko genah

    Kios swalayan parantos janten tren populér di supermarkét sareng toko genah.Naha éta téh supermarket timer Checkout kios atawa toko genah terminal timer Checkout, éta bisa éféktif ngaronjatkeun efisiensi kasir Checkout.Konsumén henteu kedah ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga layar tampilan iklan LCD pikeun manjangkeun umur jasa?

    Kumaha ngajaga layar tampilan iklan LCD pikeun manjangkeun umur jasa?

    Henteu masalah dimana layar tampilan iklan LCD dianggo, éta kedah dijaga sareng dibersihkeun saatos sababaraha waktos dianggo, supados manjangkeun umurna.1. Naon anu kudu dipigawé lamun aya pola gangguan dina layar nalika ngaganti papan iklan LCD sareng mareuman?Anu...
    Maca deui
  • Babandingan Mi Blackboard jeung Hikmah Blackboard

    Babandingan Mi Blackboard jeung Hikmah Blackboard

    Papan tulis pinter anyar ngadopsi téknologi canggih pikeun ngawujudkeun peralihan antara papan tulis tradisional sareng papan tulis éléktronik anu cerdas.Dina kaayaan anu operasi calakan pinuh geus direalisasikeun, tulisan kapur tulis bisa synchronously dipaké dina teachin ...
    Maca deui
  • Papan Tampilan Menu Geus Jadi Paporit Anyar Industri Katering

    Papan Tampilan Menu Geus Jadi Paporit Anyar Industri Katering

    Ayeuna, papan tampilan ménu parantos diterapkeun kana sagala rupa pamandangan dina kahirupan, nyayogikeun jasa inpormasi anu saé pikeun padamelan sareng kahirupan sapopoé.Bari ménu éléktronik booming, dewan menu réstoran geus jadi favorit anyar industri catering.Béda...
    Maca deui