. Digital Poster Témbongkeun Magic Eunteung Paparan Menu Board

Digital Poster Témbongkeun Magic Eunteung Paparan Menu Board

Digital Poster Témbongkeun Magic Eunteung Paparan Menu Board

Titik Penjualan:

● Pangrojong jaringan
● tampilan HD
● resolusi luhur


  • Pilihan:
  • ukuran:32" /43" /49" /55"
  • Jenis layar:Biasa sareng Eunteung
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Rincian produk

    Tag produk

    poster tampilan digitalmangrupakeun jenis gaya anyar dina taun panganyarna.urang manggihan yén pangaruh tina tampilan poster jauh saluareun dewan tradisional. Pikeun jalma non-profésional, bakal hésé pisan ngabejaan bédana.Salaku profésional luhur-tungtungsignage digitalprodusén,eta deeply dipikawanoh bédana antara dewan tradisional jeungsignage digital pinter.Janten dina raraga ngamajukeun pamekaran sareng ningkatkeun industri, peryogi terang pangaweruh dasar.poster tampilan digital.

    eusi euyeub béda.Papan tradisional ngan ukur nunjukkeun AD anu sami, sacara umum, éta mangrupikeun inpormasi poto atanapi téks sareng henteu dirobih.Tapi poster tampilan digital bisa diterbitkeun rupa-rupa bahan media, kayaning poto, téks, video, audio jeung saterusna.Éta tiasa disaluyukeun sacara pribadi dumasar kana kabutuhan anu saleresna.Bahan média anu béda-béda tiasa digabungkeun pikeun nampilkeun.Eta bakal pisan fléksibel.

    Biaya operasi sareng pangropéa béda.Papan tambahan diganti langsung upami kedah ngagentos bahan atanapi ngagentos inpormasi téks.Bakal jadi teu ngan runtah tanaga massa, sumberdaya bahan jeung sumber finansial, tapi ogé bakal spent lila pikeun ngahasilkeun eta. Periode teu bisa ditarima keur tempat komérsial .Kusabab pesenan produsén urang bakal dijadwalkeun. parobahan leutik.Biaya langsung sareng teu langsung bakal ageung pisan.Tapi éta jadi gampang pikeun ngapdet informasi pikeunsignage digital pinter.Kami ngan siap pikeun bahan jeung ngamutahirkeun eta gancang.Henteu masalah biaya ékonomi sareng biaya waktos, éta ampir teu dipaliré.

    Pangalaman visual pikeun pangguna béda-béda.Tanda tradisional dijieun ku ukiran tradisional jeung percetakan jeung pamaké geus dipaké pikeun eta dasarna.Lamun desain henteu husus sarta hésé pikeun narik perhatian husus.Sedengkeun pangalaman visual pinterposter tampilan digitallangkung ageung kalayan tampilan definisi luhur sareng pidéo sareng audio anu saé.

    Bubuka Dasar

    Digital Eunteung LCD Poster mangrupakeun tipe anyar mesin iklan nu integrates kaca spion jeung mesin iklan.Nalika dihurungkeun, éta tiasa dianggo salaku mesin iklan pikeun maénkeun sareng ngamajukeun pariwara anu anjeun hoyong maén.Nalika dipareuman, éta tiasa dianggo salaku eunteung pikeun kabugaran jero ruangan sareng prakték tari, sareng ogé tiasa dianggo salaku eunteung panjang pikeun cocog sareng baju.Éta serbaguna sareng biaya-éféktif, sareng dipikacinta pisan ku peminat kabugaran sareng peminat tari.

    Spésifikasi

    Antarbeungeut éksternal: USB*2,RJ45*1
    Narasumber: Diwangun-di spiker
    bagian: Remoter, colokan listrik
    Voltaseu: AC110-240V
    Caang: 350cd/
    Resolusi maksimum: 1920*1080
    Jangka waktu hirup: 70000h
    Warna Hideung / Bodas

    Video produk

    Poster LCD Eunteung Digital 1 (4)
    Poster LCD Eunteung Digital 1 (5)
    Poster LCD Eunteung Digital 1 (3)

    Fitur produk

    1: harti High: rojongan maksimum 1080P video;
    2: Kaamanan anu luhur: file média anu bakal diputer tiasa énkripsi, sareng henteu tiasa dicoo tanpa konci anu leres;
    3: fungsi lengkep: ngarojong playback layar horizontal sarta nangtung, bebas layar pamisah, ngagulung subjudul, timing switch, USB playback langsung atawa impor data kana memori diwangun-di pikeun playback;
    4: Manajemén merenah: parangkat lunak nyieun playlist ramah-pamaké, ngarojong nepi ka 100 pungsi prasetél playlist, nu merenah pikeun manajemén playback iklan jeung kontrol;
    5: Playback gambar: muterkeun, zum, pan, pintonan slaid, playback musik latar;modeu audio: panguat kakuatan super digital, kénca jeung katuhu stereo tilu arah 2X8Q10W kaluaran sora kasatiaan tinggi;
    6: Hal ieu dipaké pikeun mintonkeun sarta maénkeun advertisements komérsial, sarta fungsi playback video kuat brings Anjeun pangalaman HD pinuh;gaya playback layar-pinuh anu unik sareng bebas layar pamisah;
    7: Ngadopsi full HD 1080P HD decoding, LED lampu tukang layar LCD, rojongan 16:99:16 (horizontal / nangtung) jeung modus tampilan séjén;
    8: integrasi High: ngahijikeun 1 USB jeung 1 panganteur kartu SD pikeun simplify desain sakabeh mesin;kalawan fungsi kalénder perpetual, ngarojong setelan switch timing 3-bagian unggal poe, tur mimitian otomatis playback;
    9: OSD multi-basa: ngarojong Cina, Inggris jeung basa séjén;ngarojong terjemahan Cina, Inggris ngagulung;
    10: Ngarojong sababaraha fungsi média panyimpen: sapertos kartu CF / USB / SD, jsb, ngadukung swap panas;
    11: Diwangun-di sababaraha modeu transisi gambar, pangaruh transisi playback gambar jeung waktu interval bisa kalawan bébas diatur ku software.

    Aplikasi

    Loba dipaké di supermarket, wangunan, keuangan, aula paméran, gyms, studio tari, réstoran, lobi hotél, tempat hiburan, puseur jualan jeung widang lianna.

    Digital-A-Papan2-(9)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali

    Pintonan komérsial kami populer di kalangan jalma.