. Papan tandha digital njaba ruangan

Papan tandha digital njaba ruangan

Papan tandha digital njaba ruangan

Titik sade:

● Keamanan dhuwur, anti-kilat, badai udan lan bledug
● padhange dhuwur
● 7 * 24 wektu kerja dawa


  • Opsional:
  • ukuran:32inch 43inch 50inch 55inch 65inch
  • Tutul:Non-tutul utawa gaya tutul
  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka dhasar

    Mesin iklan LCD ruangan nduwe pengaruh visual sing apik.Iki digunakake ing papan umum ruangan.
    1. Kaluwihan kanggo ngirim informasi lan ngembangake pengaruh.7 * 24 iklan daur ulang bali, media komunikasi kabeh cuaca, fitur iki nggampangake sampeyan seneng. Sampeyan bisa ngganti konten tampilan kapan wae, lan gampang diganti, ngirit biaya.
    2. kinerja safety pinunjul.Proteksi kunci lawang, desain sing didhelikake sekrup casing.Kaca anti-bledosan, kinerja anti-serangan sing apik banget.Suhu internal tansah stabil, lan sistem air-conditioning online circulates nang

    Spesifikasi

    Jeneng produk signage digital njaba
    Ukuran Panel 32inch 43inch 50inch 55inch 65inch
    Layar Tipe Panel
    Resolusi 1920*1080p 55inch 65inch ndhukung resolusi 4k
    padhang 1500-2500cd/m²
    Rasio aspek 16:09
    Lampu mburi LED
    warna ireng

    Video produk

    Kios digital outdoor IP651 (3)
    Kios digital outdoor IP651 (1)
    Kios digital ruangan IP651 (4)

    Fitur produk

    1. Penampilan cukup modis: kanthi cangkang sing dhuwur lan modis, kanthi macem-macem warna, bisa digabungake kanthi alami menyang lingkungan panggunaan.Ana macem-macem gaya, lan pangguna bisa milih warna sing beda-beda miturut karakteristik lingkungan sing beda.Werna standar yaiku ireng.

    2. Bisa uga disorot ing njaba: katon kanthi jelas sajrone 24 jam, lan padhange bisa nganti 5000cd / m2.

    3. Bisa dadi intelligently sensitif: padhange layar bisa diatur miturut owah-owahan saka padhange external, kang muter peran ing nyimpen energi lan daya.

    4. Uga bisa ngontrol suhu kanthi cerdas: dilengkapi sistem kontrol suhu sing cerdas, bisa njaga interior mesin iklan ruangan ing suhu konstan lan lingkungan garing, lan bisa nyegah fogging lan kondensasi, lan njamin kajelasan proyeksi pariwara. layar.

    5. Sun-bukti lan bledosan-bukti: Nihan digawe saka kadhemen-mbalek plate utawa stainless steel, kang dianggep karo profesional lumahing teknologi anti banyu, sun-bukti lan bledosan-bukti.

    6. Anti-refleksi lan anti-refleksi: Ing ngarep prodhuk nganggo kaca anti-glare sing diimpor, sing bisa nambah proyeksi cahya internal kanthi efektif lan nyuda refleksi cahya eksternal, supaya layar LCD bisa nampilake warna gambar sing luwih jelas. lan padhang.

    7. Dustproof lan anti banyu: Kabeh mesin dirancang kanggo ditutup kanggo nyegah bledug njaba lan banyu saka ngetik interior, tekan standar IP55.

    8. Sistem sing dipasang ing: sistem operasi sing dipasang lan piranti lunak puter maneh kombinasi profesional, operasi otomatis, manajemen otomatis, ora keracunan, ora kacilakan, piranti lunak puter maneh bisa ndhukung piranti lunak pihak katelu

    Aplikasi

    Nanging Stop, Jalan Komersial, Taman, Kampus, Stasiun Kereta Api, Bandara ...

    Outdoor-digital-kiosk-IP651-(6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    Tampilan komersial kita populer karo wong.