. Tabel Tutul ing Teknologi Multitouch

Tabel Tutul ing Teknologi Multitouch

Tabel Tutul ing Teknologi Multitouch

Titik sade:

● Multiple & sensitif Capactive tutul
● anti banyu
● Layar Anti Crack Anti Smashing
● Android/Windows Opsional


  • Opsional:
  • ukuran:43 inch 55 inch
  • Tutul:Layar tutul kapasitif
  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Detail Produk

    Tag produk

    Pambuka dhasar

    Kanthi perkembangan jaman sing cepet, malah meja uga berkembang menyang intelijen.Kita kabeh ngerti, karo riset Tabel cerdas Touchable, iku ora mung siji biasa, nanging uga nambah desain cerdas lan humanized kayata kontrol tutul.Tabel layar tutul kuwi dumadi saka meja biasa, layar LCD lan film tutul kapasitif proyeksi.Nalika meja tutul iki digunakake ing kelas, tujuane kanggo nyengkuyung siswa supaya luwih aktif lan melu.Liwat nuduhake, ngrampungake masalah lan nggawe, dheweke bisa entuk kawruh tinimbang ngrungokake kanthi pasif.Kelas kasebut bisa duwe interaksi sing nyenengake lan kesempatan sing padha.Layar tutul kasebut bisa nyengkuyung siswa supaya bisa kerja sama kanthi luwih efektif.Siswa bisa tulung-tinulung lan nambah pemahaman babagan isi.Yen dheweke mangsuli kanthi cara kertas, ora bakal ana efek kooperatif.

    Iku trep lan gampang kanggo nangani. Wis ngganti mode interaksi antarane manungsa lan informasi tanpa mouse lan keyboard, sesambungan karo layar liwat sadurunge nyeret manungsa, tutul lan obyek fisik external liyane.

    Spesifikasi

    jeneng produk

    Tabel Tutul ing Teknologi Multitouch

    Resolusi 1920*1080
    Sistem Operasi Android utawa Windows (Opsional)
    Antarmuka USB, HDMI lan port LAN
    WIFI Nyokong
    Antarmuka USB, HDMI lan port LAN
    Tegangan AC100V-240V 50/60HZ
    padhang 450 cd/m2
    warna Putih

    Video produk

    Tutul Tabel1 (1)
    Tutul Tabel 1 (2)
    Tutul Tabel 1 (3)

    Fitur produk

    1. Tabel tutul kanthi ndhukung 10-titik tutul lan multi tutul sensitivitas dhuwur.
    2. Lumahing kaca tempered, anti banyu, bledug bukti, anti-karat lan gampang kanggo ngresiki.
    3. Dibangun ing modul WIFI, Pengalaman Apik ing Internet Kecepatan Tinggi.
    4. Ndhukung macem-macem multimedia: tembung / ppt / mp4 / jpg etc.
    5. Metal Case: Awet, dhuwur Anti-gangguan, tahan panas.
    6. Multiple panggunaan karo Android utawa Windows karo konfigurasi beda, catering kanggo bisnis utawa panggunaan pendidikan.
    7. Prasaja lan loman, mimpin tren fashion.Pangguna bisa main game, browsing web, sesambungan ing desktop, lsp. Sajrone negosiasi bisnis utawa kumpul kulawarga, pangguna ora bakal bosen maneh nalika ngenteni istirahat.

    Aplikasi

    Aplikasi Wide: Sekolah, Pustaka, pusat blanja skala gedhe, agensi eksklusif, toko rantai, dodolan skala gedhe, hotel bintang, restoran, bank.

    Tutul-Tabel1-(4)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK RELATED

    Tampilan komersial kita populer karo wong.