Sammenlignet med vanlige datamaskiner, industripanel-PCer begge datamaskiner, men det er store forskjeller i interne komponenter som brukes, bruksområder, levetid og priser.Relativt sett,panel PC har høyere krav til interne komponenter.Lengre levetid og dyrere.Under normale omstendigheter kan ikke panel-PC og vanlige datamaskiner erstatte hverandre.Den er god for korttidsbruk, men langtidsbruk vil påvirke brukeropplevelsen og industriell produksjon.La oss ta en titt på forskjellen mellom panel-PC og vanlige datamaskiner.

Hva er forskjellene mellom industriell panel-PC og vanlige datamaskiner
IindustrieltPCberørelsespaneler en ofte brukt industripanel-PC i industrifeltet, også kjent som en berørelsespanelPC.Det er også en type datamaskin, men den er veldig forskjellig fra de vanlige datamaskinene vi bruker

Hovedforskjellene mellom panel-PC og vanlige datamaskiner er:

1. Ulike interne komponenter
På grunn av det komplekse miljøet har industriell panel-PC høyere krav til interne komponenter, for eksempel stabilitet, anti-interferens, vanntett, støtsikker og andre funksjoner;vanlige datamaskiner brukes mest i hjemmemiljøer.
I miljøet, jakten på aktualitet, markedsposisjoneringen som standard, de interne komponentene trenger bare å oppfylle de generelle kravene, og stabiliteten er definitivt ikke like god som for industriell panel-PC.
2. Ulike bruksfelt
industrielle panel-PCer brukes mest innen industriell produksjon, og bruksmiljøet er relativt tøft.
Mens vanlige datamaskiner stort sett brukes til spill og underholdning, brukes de i forretningsmiljøer, og det er ingen spesielle krav til tre forsvar.


3. Ulik levetid
Levetiden til industriell panel-PC er veldig lang, vanligvis opptil 5-10 år, og for å sikre normal produksjon av industrien, kan den vanligvis fungere 24*365 kontinuerlig;Levetiden til vanlige datamaskiner er vanligvis rundt 3-5 år, og kan ikke vare lenge.fungerer, og med tanke på utskifting av maskinvare vil noe skiftes ut hvert 1-2 år.
4. prisen er annerledes
Sammenlignet med vanlige datamaskiner er industripanel-PC med samme nivå av tilbehør dyrere.Tross alt er komponentene som brukes mer krevende, og kostnadene er naturligvis lavere.
Dyrere.


Innleggstid: Aug-05-2022