Når samfunnet går inn i den digitale tidsalder sentrert om datamaskiner og nettverk, trenger dagens klasseromsundervisning et system som kan erstatte tavlen og multimediaprojeksjonen;det kan ikke bare enkelt introdusere digitale informasjonsressurser, men også forbedre lærer-elev deltakelse og dialog.og interaktivt undervisningsmiljø.

Fremveksten av SOSU interaktiv digital tavlebryter gjennom "treenighets"-undervisningsmodusen tavle, kritt, viskelær og lærer, og gir tekniske muligheter for klasseromsinteraksjon, lærer-elev-interaksjon og elev-elev-interaksjon.Fordelene med denne pedagogiske teknologien er uovertruffen av tradisjonelle undervisningsmetoder.

Den har moroa og intuisjonen til tradisjonelle undervisningsmetoder, kan fullt ut mobilisere entusiasmen, initiativet og kreativiteten til lærere og elever, bryte gjennom de tunge og vanskelige punktene i undervisningen, slik at det er lettere å oppnå formålet med undervisningen, og gjøre det mulig for elevene å tilegne seg kunnskap i et hyggelig og avslappet miljø.

I klasseromsundervisning kan vi bruke touch alt-i-ett-maskinen til å fullføre presentasjon, visning, kommunikasjon, interaksjon, samarbeid osv., utvide undervisningsressurser, optimere undervisningsprosessen, stimulere elevenes interesse for læring og forbedre klasseromsundervisningen effektivitet.

Bruksområdet fordigital tavle for undervisningi skolene blir også bredere og bredere.Det bringer ikke bare enkelt utstyr, men også en ny undervisningsmetode for lærere og elever, som fremmer utviklingen av smart undervisning.Deretter multimedia undervisning alt-i-ett Hva er funksjonene og funksjonene til maskinen?

1. Funksjon: Dendigitalt berøringsskjermbrettintegrerer funksjonene til multimedia LCD HD-skjerm, datamaskin, elektronisk tavle, lydavspilling og andre funksjoner.Integrasjonen er ryddig, enkel å bruke og sterk i gjennomførbarhet.

2.High-definition skjerm: Det interaktive digitale kortet har god skjermeffekt, høy lysstyrke og kontrast, høy bildedefinisjon og ingen skade på øynene.Den kan møte bruken av video og flere bildevisningsapplikasjoner, visningsvinkelen er større enn 178 grader, og kan sees i alle retninger.

3. Sterk interaktivitet: sanntidskommentarer, multimedia interaktiv demonstrasjon, mer levende og konsentrert brukeropplevelse.

4. Støtte ekstern videokonferanse: Thedigital tavleskjermer et enkelt videokonferansebygg, som samler inn, tar opp, lagrer og spiller av lyd- og bildesignaler gjennom eksterne kameraer og videoutstyr.Eller bruk stemme- og bildesignalene på stedet for å realisere den visuelle kommunikasjonen til eksternt personell gjennom LAN eller WAN.

5. Det er ikke behov for en spesiell skrivepenn for å forbedre menneske-maskin-opplevelsen: det interaktive digitale tavlen kan bruke ugjennomsiktige objekter som fingre, pekere og skrivepenner til å skrive og berøre, og det er ikke behov for en spesiell skrift penn for å forbedre menneske-maskin-opplevelsen.

interaktiv digital tavleassistert undervisning er en moderne undervisningsmetode.Som en ny multimediametode i undervisningen har den mange potensielle fordeler og er et forskningsverdig emne.Det kan gi full spill til sine fordeler i undervisningsprosessen, møte behovene til undervisning og fremme allsidig utvikling av elevene.


Innleggstid: Des-02-2022