Soo se mea o le ai aiFaailoga faafuainumera i fafo.E te mauaina le tele o faʻamatalaga mai ia i latou pe a e alu i fafo, pe a e ala i luga.

1, maualuga le faamalieina

I aso ua tuanaʻi, o le maketiina o pisinisi o le tele lava o le auala e lafo ai se upega lautele, faʻaogaina auala faʻalauiloa i luga ole laiga ma faʻasalalauga faʻasalalau tuusao.Ina ia ausia atili le faʻalauiloaina o tagata faʻatau.Ae o le taimi nei, faatasi ai ma le atinaʻeina o le Initaneti ma le faʻasalalauga o faʻamatalaga sese, o loʻo sili atu le gauai atu o tagata i le faʻamaoni o faʻamatalaga i luga ole laiga.O fa'asalalauga tu'ufa'atasi tu'ufa'atasi masani e le tele ni fa'afiafiaga.

O le kiosk numera i fafo, e ala i fuafuaga fa'asalalau fa'asalalauga ma tufatufaga, fa'asalalauga i luga o le initaneti e tu'uina atu i le taimi, ma fa'amatalaga e tuleia i le mamao mamao.O le tu'ufa'atasia o le faitau aofa'i o tagata i totonu o se 'a'ai, filifilia le nofoaga sa'o e fa'asa'oloto ai, ma le fa'aogaina o ala sa'o i fafo, e mafai ona e o'o atu i le tele o vaega o tagata i se tulaga lelei, ma e mafai e au fa'asalalauga ona fetaui lelei ma le fati o le olaga o le au maimoa.Fa'afaigofie ona iloa ma talia le oloa.

2、Filifilia tu'uga o fa'asalalauga e tusa ai ma mana'oga

I le tasi itu, e mafai e le numera o fafo ona filifili faʻasalalauga e tusa ai ma uiga o le itulagi, e pei o le filifilia o faʻasalalauga eseese i auala faʻatau, sikuea, paka, ma taavale, ma faʻasalalauga i fafo e mafai foi ona faʻavae i luga o uiga masani o le mafaufau ma aganuʻu. o tagata fa'atau i se vaega patino.I le isi itu, o faʻasalalauga i fafo e mafai ona tuʻuina atu faʻasalalauga faʻasalalau i tagata faʻatau masani o loʻo galulue malosi i lenei vaega, ma avea ai i latou ma lagona malosi.

3、Aafiaga vaaia malosi

O le tu'uina o masini komepiuta i fafo i nofoaga faitele e sili ona lelei i le fa'asalalauina o fa'amatalaga ma fa'alauteleina le a'afiaga.E tuusa'o ma fa'apuupuu e fa'atosina ai fa'asalalauga tetele.

4, 'ese'ese ituaiga o fa'amatalaga

e mafai ona fa'avasegaina kiosk numera i fafo ma atigi manaia, ina ia i ai fa'asalalauga i fafo o latou lava uiga, ma o nei fa'asalalauga i fafo e iai fo'i le a'afiaga o le fa'amatagofieina o le taulaga.

5、taimi fa'asa'oloto umi

Le faalauiloaina o kiosk numera i fafo e le faatapulaaina i le taimi, ma e mafai ona ausia 24-itula vitio faalauiloa i nofoaga e potopoto ai tagata.Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e faletalimalo ona ausia le faʻalauiloaina o faʻailoga mo se taimi umi.

6, tau maualalo

O auala fa'asalalauga e masani ona tatou va'aia e masani lava ona sau mai vaega nei: upega tafa'ilagi i luga o le initaneti, TV, pepa lautele, ma isi, ae o le tau fa'afaigaluegaina o nei fa'asalalauga e fa'alavelave.O lea la o le tulai mai o kiosk numera i fafo, e mafai ona ausia se tau maualalo e ausia ai le tele o faʻasalalauga.E mafai lava e paaga ona ausia le faʻaogaina o tulaga faʻatau.

7, sili ona taliaina

e mafai ona fa'aoga lelei le kiosk fa'akomepiuta i fafo ole mafaufauga avanoa e masani ona gaosia e tagata fa'atau i nofoaga faitele pe a latou savavali ma asiasi.I le taimi nei, o nisi o faʻasalalauga matagofie ma le lanu felanulanuaʻi ma suiga o moli o neon e masani ona tuʻu ai se lagona loloto i luga o tagata, lea e mafai ona tosina atu ai le maualuga o le gauai ma faafaigofie ai mo i latou ona talia faʻasalalauga.


Taimi meli: Aukuso-15-2022