Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekonolosi e pei o le 4G, 5G ma le Initaneti, o loʻo faʻateleina foi le faʻafouina o pisinisi faʻasalalauga, ma faʻaalia masini faʻasalalauga eseese i nofoaga e leʻi mafaufauina.Faataitaiga,fa'asalalauga laulifi, ua toe fa'afouina le masini fa'asalalau fa'aelefi mai le fa'asalalauga fa'avaa faigofie muamua i fa'asalalauga fa'afuainumera, ma le fa'atonuga atamai ma le fa'atonuga mamao ofaasalalauga faaelese numerana'o le fa'amalieina o mana'oga fa'asalalauga fa'atekinolosi a le to'atele o tagata.

faasalalauga faaelese numera

Tulaga lelei ole masini fa'asalalauga fa'aelefi:

1: E tele taimi mo lifi taitasi e tu i luga ma lalo, ma e tele faʻasalalauga e faitau.

2: Mo vaega eseese o tagata faʻatau, o le faʻasalalauga e maualuga le taunuu mai ma le lelei.

3: Faʻasalalauga i le lifi e le aʻafia i mea e pei o le vaitau, tau, taimi, ma isi, e faʻamautinoa ai faʻamanuiaga lelei faʻasalalauga.

4: O se siosiomaga lelei, o le faailoga e faigofie ona manatua (o le siosiomaga i totonu o le lifi e filemu, o le avanoa e laʻititi, o le mamao e latalata, o le ata e matagofie, ma le fesoʻotaʻiga vavalalata).

5: O le faʻasalalauga faʻasalalau e tele, lea e maua lelei ai se faʻasalalauga faʻasalalauga malosi mo pisinisi.

6: O le tau faʻasalalauga e maualalo, o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga lautele, ma o le tau faʻatinoga e maualuga.7: I le taimi o le aveina o le lifi, o le vaaiga a le au maimoa e masani lava ona taulai atu i le anotusi o faasalalauga, suia le passiveness o faasalalauga masani i le malosi.

8: Fa'asalalauga fa'aaufa'atasi e maua atili ai le au fa'atau fa'atau.Ia sili atu le sa'o o tupe teu fa'asalalau a tagata fa'asalalau ma 'alofia le fa'ama'imau o le tala fa'atatau o tupe i luga o se aofa'iga tele o tagata le lelei.

9: Faʻamalosi faʻapitoa: I le avea ai o se avanoa puupuu e nofo ai i le lifi, o loʻo i ai tagata i se tulaga o le itaitaʻi ma le faʻatali, ma faʻasalalauga matagofie e faigofie ona puʻeina le mafaufau o le au maimoa.

10: Faʻatonuga vaʻaia: O loʻo tuʻuina le televise TV i totonu o le lifi, faʻasaga i le au maimoa i se mamao e leai se avanoa i se avanoa faʻatapulaʻa, lea e faʻatulafonoina ai le matamata.

fa'asalalauga laulifi

Dfa'aaliga lifi igitalgaluega tauave:

1: Elevator tamo'e tulaga mata'ituina

O le 18.5-inisi le elevator fa'asalalauga masini fa'apipi'i fa'amaufa'ailoga tulaga tulaga (e pei o le fola, tamo'e itu, ki faitoto'a, i ai po'o le toesea, fa'ailoga sese) e ala i le feso'ota'iga fa'amatalaga fa'amatalaga.Pe a o'o atu le fa'asologa o le lifi i le seti fa'atulagaina, e otometi lava ona auina atu e le laina se fe'au i le pulega fa'avae.Faʻamatalaga Faʻamatalaga, ina ia iloa ai e le au pulega le tulaga o le lifi i le taimi.

2: Fa'alavelave fa'afuase'i

Pe a fa'aletonu le lifi, o pasese i totonu o le lifi e mafai ona fetaomi ma uu le fa'amau "valaau fa'afuase'i" (5 sekone) i luga o le laulau o le masini fa'asalalau fale e fa'agaoioia ai le galuega fa'alavelave fa'afuase'i.

3: Lifi fa'amafanafana tagata momoe

A i ai se faʻaletonu o loʻo i ai le faʻaogaina o le lifi, e mafai e le masini faʻasalalauga eletise ona otometi lava ona taʻalo se vitio faʻamafanafana i le taimi muamua e logoina ai le pasese i le tulaga o loʻo i ai nei o le lifi ma le auala saʻo togafitiga e aloese ai mai faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafua mai i le popole o le pasese ma gaioiga sese.

4: moli fa'alavelave

A le manuia le sapalai o le eletise i fafo, o le faʻaogaina o moli faʻalavelave faʻafuaseʻi o le masini faʻasalalauga eletise o le a mafai ai ona faʻaogaina le eletise, ki le moli moli faʻafuaseʻi, o le a taofia le taʻaloga o le polokalama, ma e mafai ona faʻaogaina le sapalai eletise mo le moli moli fa'afuase'i.A toe fa'afo'isia le sapalai o le mana i fafo, o le a otometi lava ona fesuia'i le faiga i le sapalai o le mana i fafo, ma fa'atumu le maa.

5: Anti-gaoi fa'ailo

Ina ia puipuia le faʻailoga mai le siitia pe gaoia e aunoa ma se faʻatagaga, SOSU'smata eletise faafuainumerao lo'o iai se mamanu e tetee atu i le gaoi.Ma e iai le masini e tetee atu i le gaoi.


Taimi meli: Oke-14-2022