Faatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, ua fananau mai le tele o oloa faʻaeletonika maualuga, faʻaaogaina lautele i le olaga o tagata i aso taʻitasi ma galuega, suia le olaga muamua o tagata.Faatasi ai ma le faʻaauauina o le matua ma le atoatoa o tekonolosi paʻi, mea faʻaeletonika paʻi ua avea ma se vaega o le olaga o tagata.I totonu oi latou,pa'i kiosks, i le avea ai o se masini pa'i fa'aeletonika fa'aonaponei maualuga, amata ona suia olaga o tagata i le taimi lava e aliali mai ai.Faatasi ai ma le faʻalauiloaina ma le atinaʻeina o kiosks paʻi, o tagata faʻaoga e paʻi atili ma sili atu lau paʻi i le olaga i aso uma.O a ni faafitauli ogaoga ua foia i olaga o tagata?
1. O le faʻaaliga o fale faʻapisinisi e faʻaalia ai se seti o fale faʻapisinisi, e fia ni laulau o le fale e mafai ona i ai i le faʻatinoga o le faʻaaliga, faʻatasi ai ma le paʻu paʻu fale fuafuaga, faia i 3D aafiaga ata, malo e fia vaai po o fea fola o le fale, na o le tago i le lau e mafai ona paʻi.
2. Su'esu'e fa'amatalaga nofoaga a le matagaluega e pei o se fale gaosi pavilion pa'i e aofia ai se vaega e lua afe sikuea mita, vaevaeina i le tele o vaega.Afai e te manaʻo e suʻe se matagaluega e faʻaalu se taimi umi, e mafai ona e ala i le masini fesili mata paʻi e iloa ai le nofoaga o loʻo i ai nei, e alu i le auala, o le itu e matua manino lava, o le pulega o matagaluega e fetaui ma vaega o faʻamatalaga e mafai foi ona iloa lelei.
3. O le faʻaogaina o le nuʻu e ala i le paʻi kiosk query machine e mafai ona iloa ai tagata o le nuʻu i totonu o le eria, o le malosi ma mea fou i totonu o le nuʻu, ae mafai foi ona fesiligia le faʻamoemoe o le fesoʻotaʻiga paipa, o le galuega, e mafai ona faia. i soo se taimi manatu faaalia ma le nuu.
4. O le faʻaogaina o le faleoloa faʻatau e pei o se faʻatauga faʻatau, e tele naua oloa e faʻatau atu, ae mo se malo, na te fia iloa poʻo fea itu e manaʻomia e oloa, e mafai ona paʻi atu i le faʻailoga o le faapaologa, e mafai ona e iloa o le faleoloa. o loʻo i ai lenei ituaiga o oloa, oloa iina, le tau ma le fale gaosi oloa, le faʻamaumauga o le taimi e teu ai.
5. Faletupe e feagai ma pisinisi, e aunoa ma se laina umi, paʻi fesili masini numera otometi mo oe, sili atu le maopoopo, alu i le falemaʻi, e manaʻomia foʻi ona tuʻu, paʻi masini fesili e mafai foi, sili atu tagata, e mafai ona faia se taimi muamua i luga o le masini i le isi taimi ole foma'i ma le taimi, fa'atasi ai ma galuega fa'aaitalafu, fa'aitiitia le tau o le tusi lesona o le manpower ma le taimi, alu i le 'aiga o le afiafi, le tagata fa'atau i le laina, e mafai ona iloa e ala i le fa'atonuina e le tagata lava ia le fa'atonuina o le fa'atonuina o masini, fa'atonu pe a uma le pa'i pa'i e mafai ona lolomi. i fafo le lisi o taumafataga, pe a uma ona nofo i le tagata faigaluega e faʻaitiitia ai le taimi o le faʻatonuga

KIOSK PA'I


Taimi meli: Feb-20-2023