Hoteller, restauranter, kantiner osv. er overalt, hvor du går i dag.Det kan ses, at udsigterne for cateringbranchen er særligt gode.Ikke kun det, udviklingen af ​​relaterede støttefelter er også ganske god, isærbestillingskioskterminaler udviklet til restauranter.Så hvilket mærkekiosk bestillingssystemer nem at bruge?SOSU tilbyder dig to muligheder for idéer og orienteringer.

1. Under hensyntagen til sine egne regler

Når du vælger et kioskbestillingssystem, skal du huske dine egne krav.Hvis du vil have kioskbestillingssystemets funktion, så angiv disse funktioner, såsom at placere det i restauranten, om det er smukt og passer til stilen i din butik.For eksempel, om du skal understøtte scanningskodebetaling, POS-maskinebetaling og derefter vælge det mærke af bestillingsmaskine, du har brug for.

2. Fra et effektivitetsperspektiv.Ud fra et eftersalgsperspektiv mv.

Når du foreslår at vælge, skal du se om kioskbestillingssystemet er egnet til forskellige intelligente bestillingsmetoder.Om betalingsmetoderne er diversificerede, og om eftersalgsservicen er pålidelig.Efter det vellykkede køb af SOSU-madbestillingsmaskinen har vi et professionelt team klar til at give dig ro i sindet efter-salgsservice.

Efter at have læst ovenstående to ideer og orienteringer, så tænk, at alle er klare, ikke?Hvis du ikke ved, hvordan du skal vælge, hvorfor så ikke lære om SOSU-kioskbestillingssystemet.

SOSU kioskbestillingssystemet har en omfattende funktion.Den er ikke kun let og mobil, smuk og elegant, men har også højopløst billedkvalitet, som er velegnet til alle slags restauranter.Ikke kun det, men også velegnet til en række betalingsmetoder såsom We Chat-betaling, Ali-betalingsbetaling og betaling med ansigtsstrygning.Det kan opfylde forskellige betalingskrav fra kunder og printe kvitteringer til kunder på stedet.Det mere brugervenlige design forbedrer effektiviteten af ​​indsamlingen og sparer i høj grad kundernes ventetid.Det er et rigtig godt valg for dig, der vil brugeselvbestillingskiosk til restauranterat gøre forretninger.


Indlægstid: 19. august 2022