I lenei vaega fou o le atamai, faʻatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o saienisi ma tekinolosi, o sitaili eseese o masini faʻasalalauga fafo LCD o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia i luga o le maketi.I le lua tausaga talu ai, o le tulaʻi mai okiosk i fafoua avea ma se tasi o faasalalauga faasalalauga i fafo e sili ona lauiloa., e faʻaaogaina lautele i totonu o nuʻu, tafaoga maimoa, atinaʻe, faʻalapotopotoga, auala savali, pasi pasi, ma isi. I totonu o nofoaga e tele le feoaiga, i le taimi nei, ua avea le kiosk i fafo ma tulaga sili ona lelei mo faʻaaliga faʻasalalau i fafo.

fa'aaliga numera i fafo

1. O foliga vaaia e stylish ma sili atu mata-pu'e: lekiosk numera i fafoo lo'o fa'apitoa i se fa'a'ofu'ofu u'amea.Pe o le mamanu o foliga poʻo le mamanu o le logo, e mafai ona tuʻuina atu le taʻaloga atoa i mafaufauga ma faia lekiosk fegalegaleai fafosili atu ona aulelei.

2. Fa'atauga a tagata fa'atau: Talu ai o lo'o fa'apipi'i fa'atauga i fafo i nofoaga i fafo ma le to'atele o tagata, e faigofie le fa'atosinaina o nisi o tagata fa'atau o lo'o iai a latou amioga fa'atau ma fa'alauiloa le taumafaina.

3. Faʻafouina mea faʻafouina: e mafai e tagata faʻaoga ona faʻaogaina le masini e ala i le kiosk fesoʻotaʻiga i fafo, faʻamalolo pe suia le mea e toe faʻafoʻi i le taimi e aunoa ma se taimi, nofoaga, tau ma isi tulaga, ma o le taimi e lelei.


Taimi meli: Iul-21-2022