Hoʻohana mau ʻia kēia ʻano hōʻailona kikohoʻe ma nā hale kūʻai kūʻai, nā hale kūʻai, nā mokulele, a me nā wahi ākea ʻē aʻe e hōʻike i nā hoʻolaha, hoʻolaha, ʻike, a me nā mea ʻē aʻe.

Dkiosk hōʻike hōʻailona igitalʻO ka mea maʻamau, aia nā pale kiʻekiʻe i kau ʻia ma luna o nā kū paʻa a i ʻole nā ​​wāwae.Hoʻolālā ʻia ke kū e hoʻomaha ma ka papahele a hiki ke hoʻoneʻe ʻia a hoʻonohonoho hou ʻia e like me ka mea e pono ai.

kiosk hōʻike hōʻailona kikohoʻe

Hoʻopili pinepine kēia mau hōʻike hōʻailona kikohoʻe a hiki ke hoʻokomo i nā pale paʻi a i ʻole nā ​​​​mea hoʻoneʻe e hiki ai i nā mea hoʻohana ke launa pū me ka ʻike.Hiki iā lākou ke hoʻopili ʻia i kahi pūnaewele a i ʻole ka mālama mamao ʻia e hoʻonui a mālama i ka ʻike i hōʻike ʻia.

ʻO kapapahele kū lcd hōʻailona kikohoʻehiki ke hōʻike i nā hoʻolaha pale nani, hōʻike pololei i nā ʻike hoʻolaha ma o nā pale wehewehe kiʻekiʻe, a hōʻike i nā hiʻohiʻona a me nā pono o nā huahana, nā lawelawe a i ʻole nā ​​hōʻailona.

Hoʻolako ʻia kekahi mau mīkini hoʻolaha akamai me nā pale he nui, hiki ke hoʻokō i nā hopena pāʻani pāʻani pāʻani lehulehu.ʻO ka hui pū ʻana o nā pale he nui hiki ke hoʻonui i ka hopena a me ka ʻike ʻike o nā hoʻolaha, a hāʻawi i nā ʻano waiwai o ka hōʻike hoʻolaha.

Kākoʻo ka mīkini hoʻolaha i ka pāʻani ʻana i nā hoʻolaha wikiō a hiki ke hōʻike i ka ʻike wikiō ʻikeʻike a nani hoʻi ma o nā pale hōʻike kiʻekiʻe a i ʻole nā ​​pale LED e hoʻomaikaʻi i ka ʻike a me ka nani o nā hoʻolaha.

Floor kū kikohoʻe hōʻike hōʻikeHe ala maikaʻi ia e hopu ai i ka manaʻo a hoʻopili i nā mea kūʻai aku a i ʻole nā ​​​​mea kipa ma ke ʻano hoʻoikaika a me ka ʻike maka.Hiki ke hoʻohana ʻia e hōʻike i nā huahana, hāʻawi i nā kuhikuhi a i ʻole ka ʻike, hoʻolaha i nā kūʻai a i ʻole nā ​​hanana, a hoʻonui i ka ʻike holoʻokoʻa o ka mea kūʻai aku.

Ma o nā hana hoʻokani pāʻani ma luna, hiki i ka mīkini hoʻolaha kūpaʻa akamai ke hōʻike maʻalahi i nā mea hoʻolaha like ʻole e like me nā wikiō, nā kiʻi, a me nā kikokikona, a hāʻawi i nā ʻano hōʻike hoʻolaha like ʻole ma ka hoʻohui ʻana i nā ʻano o ka launa pū ʻana, leo, a me ke kukui hope.Kōkua kēia mau hana i ka huki ʻana i ka manaʻo o ka poʻe nānā, hoʻomaikaʻi i ka hopena hoʻolaha o nā hoʻolaha, a lawe mai i ka hoʻolaha maikaʻi a me nā hopena hoʻolaha i nā mea hoʻolaha.


Ka manawa hoʻouna: Jul-08-2023