selvbestilling kioski fastfoodrestaurant

På nuværende tidspunkt har mange restauranter på markedet introduceretrestaurant kioskersåsomselvbetale kioskat erstatte det komplicerede og gentagne bestillingsarbejde, frigøre hænderne på ekspedienterne, så de oprindelige kasserere kan tage sig af andre opgaver.Kunderne skal kun vælge den mad, de vil have på selvbestillingsmaskine, og de kan hurtigt afgive en ordre og betale med deres ansigt.Der er ingen grund til at stå i kø ved kassereren eller vente på, at tjeneren bestiller, hvilket sparer tid og mandskab.

Detselvbetjent bestillingsmaskine har en bred vifte af tjenester og integrerer forskellige funktioner, hvilket giver operatørerne en følelse af brug af én maskine og reducerer de oprindelige indkøbsomkostninger i forklædning.

For at imødekomme de stadigt mere diversificerede catering-scenarier, opdateres og itereres også cateringkasseapparaternes funktioner og produktformer konstant.Fra det originale cateringkasseapparat, der blot kan understøtte kontant betaling, til selvbetjent bestillingsmaskineder tilføjer scanningskodebetaling, kortbetaling og udskrivning af kasserer, forbedrer det yderligere brugerens forbrugsoplevelse og effektiviteten af ​​at bestille kasseafregning.

Hvad bliver udviklingstendensen for intelligent hardware i cateringbranchen i fremtiden?De to karakteristika ved "ubemandet selvbetjening" og "Kontakt mindre" kan være lige i tråd med de stigende lønomkostninger i cateringbranchen og behovene for kontakt mindre ordreudbetaling under epidemien.

Det selvbestillingssystemkan samtidigt understøtte funktioner som kreditkortbetaling, kodescanningsbetaling, udskrivning af kasserer og 80 mm termoprintkvittering.Scanningskodebetalingsbestillingsmaskinen kan understøtte WiFi, Ethernet, Bluetooth og andre kommunikationsmetoder og kan tilpasse 4G mobilnetværk (med GPS) til at imødekomme en række forskellige cateringbestillinger og kassescenarier.

Ud over selvbetjente bestillingsmaskiner har SOSU Technology Co., Ltd. mere intelligente enheder, der fokuserer på at betjene reklamemaskineindustrien og dækker flere brugsscenarier med mere teknologiske midler.


Indlægstid: Aug-05-2022