A interaktiewe witbordis 'n draagbare elektroniese toestel wat ontwerp is vir leer en opvoeding.Dit het gewoonlik veelvuldige funksies en kenmerke om geteikende opvoedkundige ondersteuning en leerervarings te bied.

interaktiewe bord (1)

Hier is 'n paar algemene funksies en kenmerke van die onderrigmasjien:

Vakinhoud: Die onderrigmasjien bevat gewoonlik onderrigmateriaal en leerinhoud van veelvuldige vakke, soos Chinees, wiskunde, Engels, wetenskap, ens. Studente kan verskillende vakke deur die onderrigmasjien leer en oefen.

Interaktiewe leer: Diedigitaal bordbied verskeie interaktiewe leermetodes, soos die beantwoording van vrae, speletjies, simulasie-eksperimente, ens. Dit kan die pret en gevoel van deelname aan leer verhoog en studente se belangstelling in onderwys stimuleer.

Aanpasbare onderrig: sommigedigitale bordaanpasbare onderrigfunksies hê, wat gepersonaliseerde leerhulpbronne en onderriginhoud kan verskaf volgens studente se leervordering en -vermoë.Dit help om aan die leerbehoeftes van verskillende studente te voldoen.

Multimedia funksie: Dieinteraktiewe bordhet gewoonlik 'n multimedia-terugspeelfunksie en ondersteun oudio-, video- en beeldvertoning.Studente kan hul begrip en geheue van kennis verdiep deur multimedia-inhoud te kyk en te luister.

Woordeboek en vertaling: Sommige interaktiewe bord het ingeboude elektroniese woordeboeke en vertaalfunksies, en studente kan die definisie, spelling en gebruik van woorde te eniger tyd nagaan.Dit vergemaklik taalleer en leesbegrip.

Opname en terugvoer: Die interaktiewe bord kan die leerprestasie en vordering van die studente aanteken, en ooreenstemmende terugvoer en evaluering verskaf.Dit help studente om hul leerstatus, selfassessering en verbetering te verstaan.

Eksamenmodus: Sommige interaktiewe bord bied 'n eksamenmodus wat die omgewing en vraagtipes van die werklike eksamen kan simuleer, en studente help om voor die eksamen voor te berei en te toets.

Die interaktiewe bord bied 'n gerieflike, interaktiewe en persoonlike manier van leer deur verskeie funksies en kenmerke te kombineer.Dit kan as 'n hulpleerinstrument vir studente gebruik word, wat ryk leerhulpbronne en onderrigondersteuning verskaf, leereffekte en leermotivering verbeter.


Pos tyd: Jul-14-2023